Skip to main content

El pernil dolç prové de la cuixa del porc. El procediment és el següent: prenem una cuixa de porc i li traiem la pell gruixuda. Un cop la tenim neta li tallem la part de la cuixa de l’os, deixant un trosset d’ os i prou.

Llavors fem el procediment de posar aquesta carn a macerar amb una substància que conté aigua, sal i sucre. En funció d’ aquesta barreja s’ obté la qualitat del producte.  En aquesta substància  labonacarn no hi posa cap més afegit.

Moltes empreses en aquest procés hi posen fosfats,potenciadors de gust, estabilitzants, contaminant el producte. Aquests fosfats són elements químics que retenen molt l’ aigua i per tant, fan que el pernil dolç final pesi molt més però simplement és perquè conté més aigua.

La nostra filosofia és fer-vos els productes totalment naturals  i per això a labonacarn no hi posem cap fosfat ni cap element contaminant.

Un cop tenim el pernil macerat, llavors es fa un procés de cocció entre 60 i 80 graus i es deixa reposar. Al cap d’ un dia s’ acaba el procés envasant aquest pernil i ja a punt per poder-lo tallar i consumir.

En el nostre cas,  seleccionem el nostre millor porc i el portem a fer aquest procés a empreses especialitzades. El resultat és un pernil dolç, sense cap afegit químic, molt natural,  de fàcil digestió i la veritat, molt bo de gust !!!