Sobre nosaltres

A labonacarn creiem fermament en el fet que menjar bé és un plaer i volem que continuï sent-ho.

En l’ actualitat, quasi totes les empreses estan enfocades, com a objectiu fonamental, en l’ obtenció de beneficis econòmics, per sobre de la qualitat del producte.

Cada cop és més fàcil trobar en qualsevol superfície comercial unes hamburgueses que diuen que són de vedella, però que en la fulla d’ identificació posa que porta pa, aigua i farina d’ arròs, a part de tota la química possible, o trobar-nos amb un bistec de vedella que quan el poses a la planxa veiem que comença a bullir i comença a sortir tot de líquids o també si voleu, també ens podem trobar amb un pollastre que ha estat sotmès a un procés de creixement delictiu i que per tant, és tot menys pollastre.

A labonacarn volem recuperar el que ja fa anys era nostre i no és cap altre cosa que el plaer de menjar bé. És per això que hem posat al vostre servei una selecció de carns exquisides, on podeu trobar-hi des d’ una excel·lent vedella de Girona, un magnífic porc de Vic on un sensacional poltre dels Pirineus, i tots ells amb una bona alimentació , i complint amb totes les normes sanitàries del nostre país.

El nostre principal objectiu és servir un producte de qualitat a casa vostre i a un preu correcte. La clau del nostre èxit és la vostre satisfacció.

Benvinguts al plaer de menjar bé, benvinguts a www.labonacarn.com