Confindencialitat, enviaments, devolucions

CONFIDENCIALITAT

Labonacarn.com, complint amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, es compromet a no subministrar les dades subministrades pels nostres clients a ningú.
Aquestes dades no es cediran ni es vendran, tan sols es faran servir per l’ enviament de correus comercials sobre els nostres productes o la nostra activitat, entre Labonacarn i el client. En el cas de que el client desitgi no rebre cap notificació, tan sols ens ho ha de comunicar via correu electrònic en info@labonacarn.com i procedirem a donar-lo de baixa d’ aquest servei.
Si un client es vol donar de baixa de la nostre base de dades, tan sols ens ho ha de comunicar i així procedirem.
Per qualsevol altre fet, ens trobareu en l’ adreça info@labonacarn.com

ENVIAMENTS

Els enviaments es fan dins l’ horari de les 15 hores fins a les 21 hores de dimarts a dijous i divendres de 10 a 15 hores. Quan es fa la comanda es posa l’ hora que es vol rebre lacomanda i el dia. Tots els nostres productes són envasats el dia abans d’ entregar la comanda, per tal d’ entregar un producte bo, fresc i en excel·lents condicions.
Som una petita empresa molt propera al client i per tant, les entregues de les comandes les fem personalment amb gent de la casa, a la qual us podeu adreçar per qualsevol consulta sobre productes, servei, etc., així com per poder manifestar qualsevol queixa o suggeriment per tal de millorar, us estarem molt agraïts.

DEVOLUCIONS

Si ens voleu tornar qualsevol producte perquè presenta alguna mancança , ens ho comuniqueu amb un simple correu electrònic a l’ adreça de sota i en 24 hores en rebreu un que substitueix l’ anterior.
També si voleu us fem la devolució de l’ import del producte.
El nostre principal objectiu és servir un producte de qualitat a casa vostre i a un preucorrecte. La clau del nostre èxit és la vostre satisfacció.
Podeu contactar amb nosaltres en el correu info@labonacarn.com o bé per correu en:

Labonacarn.com
C/Anselm Clavé,  6
08470 Sant Celoni