Skip to main content

Una gran botifarra de pagès amb un sol clic

La botifarra és una de les carns més consumides i conegudes de Catalunya.
És tota una tradició menjar-ne en qualsevol costellada o en un munt de situacions on ella és la reina.
La podem coure a la brasa, a la planxa, al forn, en guisats , la cassola o també en calderes.

En la cuina catalana es fan un munt de diferents tipus de botifarra i més concretament, a labonacarn en teniu al voltant de 20  botifarres diferents a la vostra disposició.
Com a botifarres excel·lents us proposem que les proveu totes, però si voleu fer un tastet més riguròs, la botifarra crua o del perol o la negra són espectaculars.
Si t’ agraden els bolets, la de ceps i rovellons són una altre birgueria.

La nostra botifarra

El que fa que una botifarra sigui excel·lent són dues coses: la matèria primera i en segon lloc la seva el·laboració.

En el nostre cas la matèria primera és un  porc triat a la comarca de  la Selva, prop d’ Anglès. Animals que viuen ben alimentats, sense cap tractament d’ antibiòtics, ni cap tipus d’ hormones, i alimentats amb farratges i farines naturals.
La seva el·laboració, feta a mà, cada dia, seleccionant les millors carns magres per aconseguir, juntament amb la sal i pebre i la tripa natural, una botifarra d’ alta qualitat.
Com ja saps, en la nostra feina no posem conservants ni colorants i per tant estem parlant d’ un producte fresquíssim que acabat de fer, el teniu a casa al cap d’ unes hores. Això no ho fa ningú.

Si la vols comparar, agafa qualsevol botifarra i posa-la al costat de la nostre. Fixa’t simplement amb el color. La nostra té un baix contingut en greix , perquè m’ entenguis, té poques taques blanques. Si agafes les etiquetes de les dues, a labonacarn  veuràs que simplement és carn de porc, sal i pebre. En canvi, en l’ altre etiqueta quedaràs bocabadat del que  hi ha.

Els ingredients que  hi posem com rovellons, espinacs, ceba i tants d’ altres són seleccionats també per aconseguir aquesta qualitat.

Dit i fet, amb un sol clic tens a casa teva una botifarra de traca i mocador i apte per tothom !!!