Skip to main content

La sensibilitat química múltiple (SQM) és una malaltia que pateixen algunes persones, en les quals, qualsevol contaminació els afecta. I quan parlem de contaminació ens referim a contaminacions que tothom les troba normals però que a aquestes persones els afecta moltíssim.
Us posem uns exemples:

Quan anem a la platja, moltes vegades sentim o olorem l’ olor de moltes cremes per protegir-nos del sol. Aquesta olor que sentim de nosaltres mateixos o dels veïns, pels que pateixen la SQM és un problema i no poden gaudir de la platja.
Quan el nostre ajuntament ha de fumigar els arbres del carrer, aquests elements que fa servir són contaminants químics que als que pateixen aquesta malaltia, els obliga a estar-se a casa tancats.
Si passeges per Barcelona, en zones de gran trànsit, la pol·lució que hi ha ataca moltíssim als malalts de SQM.

Bé, fa un any i uns mesos, va aparèixer a labonacarn la Pilar Remiro. Aquesta noia és, per desgràcia, la numero 1 en aquesta malaltia a tot Espanya. Va contactar amb nosaltres perquè el metge l’ havia dit que havia de menjar proteïnes i que per tant havia de menjar entre d’ altres carn. La carn que havia provat fins aleshores, incloent-hi l’ ecològica, el seu cos la rebutjava i havia sentit parlar de nosaltres i ens ho va comentar.

Dit i fet, vam posar fil a l’ agulla i ja fa més d’ un any que la Pilar és client de labonacarn. Per a nosaltres, poder gaudir d’ aquest client és un fet sensacional. Sempre batallem per servir un producte el més natural possible i si a la Pilar li funciona, això vol dir que estem fent bé la feina.
Gràcies a ella, en aquests moments també estem servin a València i a Madrid a persones que tenen aquesta problemàtica.
Un cop més podem dir que la nostra carn, és de qualitat, sense cap conservant ni cap colorant, totalment natural.