Skip to main content

Labonacarn posa a la vostra disposició el nou servei d’ “assessorament nutricional gratuït” .

 

Es tracta d’ un servei on, un professional de la nutrició us podrà  assessorar en qualsevol pregunta, dubte  o qüestió que tingueu en el món de l’ alimentació, tant sigui de carn, peix, etc, etc.

Si us voleu aprimar, si feu molt esport, si us fa falta qualsevol cosa relaciónada amb l’ alimentació, trobareu una resposta  a tots aquests dubtes.

 

Si sou clients habituals, envieu-nos un correu a info@labonacarn.com demanant aquest servei i nosaltres farem que l’ especialista contacti amb vosaltres.

Amb la vostra petició donem per fet que ens autoritzeu a que labonacarn doni el vostre nom i cognom  i la vostra adreça de correu electrònic a aquest especialista. NO donarem cap dada més, ni telèfon mòbil ni població, adreça, etc, etc.

 

Així també, labonacarn.com  no es fa responsable de cap conversa, correu, ni cap contingut de cap mena que tingueu entre vosaltres i l’ especialista.

 

A labonacarn volem que mengeu bé i sa i amb aquest servei creiem que us podem ajudar una mica més en aquest gran món de l’ alimentació.