Skip to main content

A labonacarn sempre volem servir productes de la màxima qualitat i alhora productes de casa nostra. En el món de l’ aviram som gent molt afortunada, estem en un país on tenim aus de molts tipus i d’ una gran qualitat.

Avui us volem parlar d’ una d’ elles i alhora molt consumida.Us volem parlar del pollastre groc català.

Aquest amic nostre és un producte català, on la seva alimentació i la seva confortabilitat és molt acurada i controlada. En el camp de l’ alimentació, es basa en més del 80% en cereals, te molt pocs greixos i un cop el tasteu trobareu una gran diferència amb els pollastres que venen les superfícies comercials.
Un pollastre pot estar criat de forma intensiva o extensiva. La diferència entre una i l’ altre és que mentre en una el creixement no és forçat (criança extensiva), en l’ altre imposen una sèrie de condicions per obtenir amb el mínim de temps possible un pollastre per vendre (criança intensiva).

El pollastre groc català pertany a la criança extensiva. La seva alimentació és a base de cereals i el seu nivell de confortabilitat és molt més bo que el pollastre intensiu. Això fa que la carn sigui molt i molt millor. És un producte nascut aquí, criat i sacrificat a Catalunya i  a labonacarn ja fa temps que us l’ estem servint.

Sapigueu doncs, d’ on fem i desfem, per portar-vos el millor del millor a casa vostra !!!