Skip to main content

SENSE GLUTEN !!!

Cada cop més ens trobem amb amics que tenen intoleràncies. Uns al consum de gluten, altres a la lactosa i ja alguns a l’ all.

Bé, el nostre desig és poder satisfer al nostre client i és per això que hem fet un pas endavant en el món de les intoleràncies.

 

Totes les nostres carns elaborades, mai porten cap afegit que no estigui en l’ enunciat. És a dir, en una hamburguesa, unicament porta la carn i l’ ingredient demanat, sal i pebre segons petició. En cap cas afegim ni posem cap element adicional, com per exemple conservants, lactosa, blat, etc ,etc.

Per tant, es tracta de productes que sempre els poden consumir  persones que tenen problemes amb el gluten i la lactosa per exemple.

Ens quedava un punt pendent i eren les mandonguilles i els liibrets amb pernil dolç i formatge. Acabem de començar aquest 2016 i ja us podem dir, sobretot als nostres amics celíacs, que ja tenim a la seva disposició les mandonguilles i els llibrets amb pernil dolç i formatge sense gluten.  Hem canviat el pa que fins ara fèiem servir i ara fem servir un pa fet sense gluten.  A nivell de gust, no canvia res i la textura és la mateixa. A nivell d’ imatge, aquest pa és una mica més groc envellit, i per tant, aquests articles tenen ara un color més groc apagat.

Seguim treballant…!!!

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
en què podem ajudar-te?