Skip to main content

El passat 26 d’ octubre l´ Organització Mundial de la Salut (OMS) va publicar un informe en el que assegurava que la carn vermella i els productes elaborats eren  productes cancerigen pels humans i els equiparava  al mateix tabac.

Al cap d’ uns dies, i sota la pressió de grans empreses multinacionals, la OMS  ha començat a canviar el seu discurs i ja   recomana que és bo  seguir menjant carn vermella i productes elaborats.

 

Bé, des de labonacarn.com us volem fer saber que  un producte elaborat, sigui una hamburguesa, un fuet, una botifarra, etc, etc  de qualsevol superfície comercial porta, a part de la carn, afegits com farines, soja, blat, arròs, fècules, etc, etc  i productes químics  com colorants, conservants, potenciadors de sabor, sucres, acidulants, etc, etc. Tot això s’ amaga darrera els coneguts E-100,e-200, e-xxx…Si mireu la seva etiqueta  ho podeu veure.

Bé, tots aquests afegits estan regulats per un organisme que és la mateixa OMS.  És ella la que fa que qualsevol element processat  porti tota aquesta combinació. Per tant, si la OMS vol que la gent mengi millor i de forma més sana, potser valdria la pena posar fil a l’ agulla per arreglar-ho

A labonacarn volem recuperar el que ja fa anys era nostre i no és cap altre cosa que el plaer de menjar bé i sa. És per això que tots els nostres productes estan lliures de qualsevol contaminant, o afegit, sigui del tipus que sigui.

Si voleu menjar productes naturals, sense cap més afegit, labonacarn és el vostre lloc.