Skip to main content

Els beneficis de menjar carn de vedella.

Ja fa temps que tenim una gran quantitat de notícies  i creences errònies sobre el consum de la carn vermella. Moltes persones les han eliminat de la seva alimentació perquè no són saludables pel seu organisme, ja que conté greixos perjudicials per la salut i un alt nivell de colesterol.

No obstant, en cap cas l’ hem d’eliminar de la nostra dieta. Sempre que fem un consum moderat, estem proporcionant al nostre organisme els diferents nutrients essencials que contenen.  De fet, està demostrat que un consum de 200 grs a la setmana aporta un munt de beneficis.

La vedella es caracteritza per ser una carn magra amb un gran poder nutricional, ja que té un alt contingut en proteïnes de gran qualitat i és rica en aigua. És una de les primeres carns que, en la infantesa,  un nen de 6 o 7 mesos pot començar a menjar.

Si consumim 100 grs de carn de vedella ens aporten 21 grs de proteïnes, 76 grs d’ aigua, 2’9 grs de greix i 0’07 grs de colesterol. Cal destacar l’aportació de ferro, potassi, magnesi,  calci i zinc. És molt ideal per persones que fan esport, és molt rica en vitamina B12, que juga un paper essencial en la creació de glòbuls vermells.