Skip to main content

Un dels nostres pilars fonamentals és aconseguir servir un producte lliure de qualsevol element químic, siguin conservants, colorants, etc, etc i per aquest fet, tots els nostres productes o bé els consumim en poc temps o els hem de congelar.

Fà un parell de mesos que vam començar a servir el 95% dels nostres productes envasats al buit.  Tret dels productes que porten pa, com els llibrets o les mandonguilles o els productes que són més petits, com les minihamburgueses, la resta, van envasats al buit.

Quins avantatges té aquest nou envàs?

El primer gran avantatge:

Quan acabem de preparar un article seguidament és envasat al buit. Això fa que quan ens arriba a casa si el posem dins la nevera, el seu període de conservació s’ allarga fins als set dies, llavors, si no el volem consumir, podem tranquil·lament procedir a la seva congelació.

El segon gran avantatge:

Un cop el descongelem, a l’ haver estat  envasat al buit, la seva textura i esponjositat no s’ han perdut.

Hem de tenir en compte que….

Per descongelar qualsevol producte envasat al buit, podem fer-ho dins d’un recipient amb aigua molt calenta, se’ns descongela al moment.

Quan obrim qualsevol producte envasat al buit, pot fer una olor molt forta, al tractar-se d’ un producte fresc, sense cap conservant, sense cap colorant, al ser un producte totalment natural, fà una olor molt forta pròpia de la mateixa carn i que ens demostra que és un producte d’altíssima qualitat.

És necessari que el deixem respirar uns minuts i llavors, aquesta forta olor desapareixerà. Hem de deixar que torni al seu estat natural, amb oxigen. Igual que un bon vi l’hem de deixar oxigenar !!

 

L’ opinió dels nostres clients….

Cada cop estem rebent més feedback dels nostres clients sobre el tema del nou envasat. Més del 95% dels clients estan molt contents amb la nova forma d’ envasat. Ara ja no tenen tanta feina quan reben la comanda i en segon lloc, la textura i esponjositat del producte no s’ ha perdut. En resum, el resultat ha estat molt positiu.