Skip to main content

En el nostre dia a dia intentem poder oferir la màxima qualitat en tots els nostres articles. És una premisa bàsica de labonacarn, però no tot s’ acaba aquí.

Un trosset d’ aquest “dia a dia” el dediquem a  buscar noves combinacions en aquest petit món de la carn. El nostre desig és poder-vos oferir noves  experiències  gastronòmiques.

Fruit d’ aquest treball us volem oferir una atrevida combinació que de moment, està agradant molt dins a casa nostra. Es la combinació d’ una mica de mar amb una mica de muntanya. Un trosset de l’ aroma de les aigües de la Costa Brava i més concretament de Palamós, amb una mica de la flaire d’ Anglès, un petit poble de La  Selva.

Avui ens complau poder-vos oferir  una  “botifarra divertida” molt especial. A partir d’ avui, posem a la vostra disposició l’ espectacular  “botifarra amb calamars de platja de Palamós i ceba”.

Un trosset de Costa Brava amb una mica de la Selva. Una molt atrevida combinació que ens farà gaudir d’ una nova experiència gastronòmica. Com sempre està feta amb productes naturals com la carn de porc, calamars de platja, ceba, sal i pebre i tripa natural. No porta cap més afegit, ni gluten, lactoses, ni res de res. Un producte 100% natural.

Pels que us agrada provar coses noves, diferents, no deixeu escapar aquesta oportunitat. Un producte exclusiu per vosaltres, pels amics de labonacarn.

Que us vagi de gust !!!