Skip to main content

Llet pura de vaca de Cal Corralé.

 

Quan fa que no beus llet de veritat?

Cada matí, amb el sol encara timidament a l’horitzó, es desplega la rutina a la granja de Cal Corralé, sota l’aixopluc majestuós del Montseny. Aquest ritual ancestral s’ha perpetuat generació rere generació, impregnat de l’aroma fresc de la terra i harmoniós so dels animals que desperten.

 

Qualitat i frescor

El primer pas, com cada alba, és dedicar-nos a les nostres estimades vaques. Amb una cura meticulosa i un profund respecte, les munyem una a una. Aquesta tasca no és merament funcional, sinó una expressió de la relació de confiança i afecte que s’ha forjat al llarg dels anys. La llet que obtenim és el fruit d’aquesta connexió, una llet plena de qualitat i frescor.

Seguidament, arriba el moment de portar  aquest preuat tresor a les  llars dels nostres apreciats clients. Cada gota de llet és un testimoni palpable del nostre compromís inquebrantable amb la qualitat i la proximitat. La llet, abastida directament des de la nostra granja, és pasteuritzada amb esmero i, en menys de deu hores des de la munyida, ja reposa a les vostres cases, a punt per a ser degustada.

A diferència de la llet dels supermercats, la nostra n’és una de gust autèntic i textura inigualable. És un retorn als orígens, quan la relació entre productor i consumidor era directa i genuïna.

En un món en què la industrialització ha arraconat moltes de les nostres tradicions, la nostra granja emergeix com un baluard contra la massificació i l’anonimat dels productes.

Cada glop de llet que us arriba és una petita mostra de la nostra dedicació i passió per la terra i els seus fruits, i de la nostra ferma convicció en una producció alimentària autèntica i sostenible.

 

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
en què podem ajudar-te?